Mød vores kunder

“Herluf kender vores bedrift og hjælper os med at få det bedste ud af vores dyr”

rpt

Knud i køkkenet på Toftholmgaard, hvor han og Herluf i fællesskab finder de bedste løsninger for Knud og Gurlis besætning.

Knud Mogens Hansen driver slægtsgården Toftholmgaard i Kollemorten. Knud har handlet med Herluf siden starten af 80’erne – og før det handlede Knuds far med Herlufs far. Knud havde mælkeproduktion indtil 2008, hvor han valgte at skifte til opdræt af omtrent 135 kalve.
“Vi handler med Herluf, fordi han kender vores bedrift, og han kan hjælpe os med at optimere og få det bedste ud af vores kalve. Det her indgående kendskab tror jeg er en af de mange fordele, du har som kunde ved Herluf. Men derudover betyder det meget for os, at vi altid kan få fat i Herluf eller Marianne – fx også hvis vi står i en akut situation en tidlig morgen. Det høje serviceniveau og fleksibiliteten gør en stor forskel for os”, mener Knud.

Knud M Hansen2

Knud Hansen på Toftholmgaard i Kollemorten.

“Vi har en god relation, og vi finder gode løsninger sammen”

Mark, Charlize, Oma, Rowana

Mark og Rowana sammen med datteren Charlize på 6 år og koen Oma. 

Rowana Geerlings og Mark Kegge driver et familielandbrug ved Billund med en bedrift på 250 malkekvæg. Rowana og Mark kom til Danmark fra Holland i 2017 og har siden da handlet med Herluf. Det er der flere grunde til: “Fra dag ét har vi haft en god relation”, fortæller Mark. “Vi kan godt lide at lave forretninger med en familievirksomhed, hvor du har den direkte dialog, og vi kan altid få fat i Frank eller Herluf.” Rowana uddyber: “I vores samarbejde hjælper Herluf os med at finde løsninger, der giver gode resultater for besætningen som et hele. Det kan være, at vi skal have vurderet en enkelt ko, eller vi skal have afsat nogle bestemte kalve. Vi kan regne med Herluf til det hele”.

“Hvis vi ringer til Marianne søndag aften for at få dyr med mandag morgen, har vi aldrig fået et nej”

Jørgen Nielsen

Jørgen Nielsen i stalden

Jørgen Nielsen driver en mælkeproduktion med 300 malkekøer ved Blommenslyst.
Jørgen driver landbruget videre efter sin far – ja, faktisk er Jørgen 11. generation på slægtsgården ‘Troelsmose’.

I 2006 startede Jørgen med at handle med Herluf, og som Jørgen siger: “Det har altid fungeret godt. Når vi handler, er det jo i høj grad en tillidssag, og den tillid lever firmaet op til. Når vi aftaler afhentning af dyr kl. 06.00, er det også det, vi kan regne med.
Sidst, men ikke mindst er serviceniveauet afgørende for Jørgen og Birgit Nielsen: “Hvis vi ringer til Marianne søndag aften for at få dyr med mandag morgen, har vi endnu ikke fået et nej”, fortæller de.

Jørgen Nielsen2

Jørgen Nielsen foran ‘Troelsmose’ ved Blommenslyst.

Kontakt os i dag

Herluf: +45 22 80 71 51
Marianne: +45 75 80 35 32
Frank: +45 22 17 35 32
Mail: stenagergaard@mail.dk

Vi svarer alle ugens dage fra tidlig morgen til sen aften.
Vi glæder os til at høre fra dig!